HTML

Családi ház építés és minden ezzel kapcsolatos ...

Családi ház építéshez hasznos és kapcsolódó információk, hírek. Mindenféle ami fellelhető a neten, érdekes lehet, vagy véleményezni érdemes, az otthonokkal, családi házakkal kapcsolatban. Információs gócpont az építkezés témakörében, tégla, könnyűszerkezetes, passzívház, készházak témakörökben. Engedélyezési eljárás és a többi...

Friss topikok

  • hogyaneljuktuljazmint: Ha van kedves rongya, vagy játéka rakd be azt. Ha megfelelően van körbeszigetelve (hungarocell, s... (2009.11.04. 09:36) Kutyaház

Kutyaház

2009.11.04. 07:47 vighpajti

A csibész kutyánk nem szereti "a rendeltetési céljának megfelelően" használni a házikóját. Pegid mit kűzdöttünk, hogy legyen.

Egyszerűen nem fekszik beli, inkább az ajtó közelébe a hideg kőre kuporog, pedig már amúgy is kutya hideg van odakint. A kutyaházat meg csak rágcsálja, letépi róla a kátránypapírt, a léceket.

Mit csináljak ezzel a kutyussal?

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prizeetapasztalatoktrukkoktitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr431497648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hogyaneljuktuljazmint 2009.11.04. 09:36:34

Ha van kedves rongya, vagy játéka rakd be azt.
Ha megfelelően van körbeszigetelve (hungarocell, stb) akkor rá fog jönni, hogy jobb ott neki.
Ha az ajtóban marad, takargasd ott, aztán egy idő múlva rakd be a rongyot a házikóba.
süti beállítások módosítása