HTML

Családi ház építés és minden ezzel kapcsolatos ...

Családi ház építéshez hasznos és kapcsolódó információk, hírek. Mindenféle ami fellelhető a neten, érdekes lehet, vagy véleményezni érdemes, az otthonokkal, családi házakkal kapcsolatban. Információs gócpont az építkezés témakörében, tégla, könnyűszerkezetes, passzívház, készházak témakörökben. Engedélyezési eljárás és a többi...

Friss topikok

  • hogyaneljuktuljazmint: Ha van kedves rongya, vagy játéka rakd be azt. Ha megfelelően van körbeszigetelve (hungarocell, s... (2009.11.04. 09:36) Kutyaház

Egy kis magyarázat a családi ház építés és a prizeetapasztalatoktrukkoktitkok...

2009.10.31. 07:39 vighpajti

Szóval egy kis magyarázat, hogy is keveredett össze a családi ház építés és a prizeetapasztalatoktrukkoktitkok. Röviden nem sikerült új blogot létrehoznom, ezért egy kevésbé "működtetett" blogomat alakítottam át. Gondoltam, majd jó lesz így, és csak utólag döbbentem rá, hogy nem tudok mindent megváltoztatni.

Így az új név már a családi ház építésére utal, de ki tudja hol fog megjelenni, és hol fog előbukkanni, valami a régi elnevezésekből. Majd meglátjuk mindezt.

A korábbi blog a Prizee-ról és az azon az oldalon szerzett tapasztalataimról szólt, ezt kívánom egy családi ház építéssel, ennek részleteivel foglalkozó bloggá alakítani. Így valószínűleg előkerülnek friss hírek, aktualitások, de már rendszeresen alkalmazott technológiák ismertetése, előnyeik és hátrányaik bemutatása is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prizeetapasztalatoktrukkoktitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr791488202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása