HTML

Családi ház építés és minden ezzel kapcsolatos ...

Családi ház építéshez hasznos és kapcsolódó információk, hírek. Mindenféle ami fellelhető a neten, érdekes lehet, vagy véleményezni érdemes, az otthonokkal, családi házakkal kapcsolatban. Információs gócpont az építkezés témakörében, tégla, könnyűszerkezetes, passzívház, készházak témakörökben. Engedélyezési eljárás és a többi...

Friss topikok

  • hogyaneljuktuljazmint: Ha van kedves rongya, vagy játéka rakd be azt. Ha megfelelően van körbeszigetelve (hungarocell, s... (2009.11.04. 09:36) Kutyaház

Gombaházak, családi háznak?

2009.11.01. 07:20 vighpajti

"... gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk. De a törpök élete..."

 

Gombaház, milyen lehet valójában? Mondjuk egy 80 négyzetméteres, két szintes, az ember igényeinek teljesen megfelelő gombaház - egy igazi családi ház.

Én vargánya gomba alakot képzeltem el, mert az őzláb alak max felhőkarcolónak jönne be, nem családi háznak, hiszen a karcsú tönkje, csak liftaknának lenne használható, de a vargánya az más, abban arányaiban bele férne. Persze ki kéne nemesíteni azt, hogy kb. 10 méter magasra és 10 méter átmérőjűre megnőjön, hogy kellőképp szilárd és tartós legyen, de aztán máris neki lehetne ugrani vésővel, és bele faragni az álmaink otthonát, ajtót, ablakokat, csigalépcsőt és minden romantikusat, amit egy otthonba tervezgetni szeret az ember, amikor még csak álmodozik róla.

Vajon kellene rá építési engedély? - Nőni fog egy 10 méteres gomba a kertembe, és én családi házzá fogom alakítani. - Tuti hülyének nézné az embert minden hivatalnok, akinek ezt mondaná. Vagy meg kéne kérni egy komoly építészt, hogy készítse el a gombaház engedélyezési tervét. :) Ha találnánk is egy hóbortos figurát, szegénnyel jól kiszúrnánk, hiszen egyetlen egyenes vonalzóját sem tudná használni hozzá - csupa íves vonal :).

 

Mindenkinek szeretettel várom a kommentjét, aki gomba házra vágyik családi házul :).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prizeetapasztalatoktrukkoktitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr551490202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása